VOOR ARCHITECTEN

Waarom architecten kiezen voor SOLARWATT

Check solarwatt Technische kennis in huis
Check solarwatt Optimaal persoonlijk advies op maat
Check solarwatt 30 jaar all-in garantie op het product
Check solarwatt 30 jaar opbrengstgarantie
Check solarwatt Gegarandeerd 5% meer opbrengst *
Check solarwatt Beste garanties ter wereld

SOLARWATT

Voor architecten

Al meer dan 20 jaar worden alle componenten van onze zonnepanelen ontwikkeld en vervaardigd in Duitsland, wat synoniem staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Omdat we voortdurend werken met de nieuwste technieken en materialen, bent u gegarandeerd van de beste zonnepanelen voor uw woning of bedrijfspand.

De nieuwe generatie glas-glas zonnepanelen van SOLARWATT vormen de nieuwe standaard. Deze technologie staat garant voor een optimale brand- en krasbestendigheid, is bestand tegen hoge belastingen en biedt aanzienlijk meer bescherming tegen temperatuurwisselingen, vocht, hagel en andere milieu- en weersinvloeden. Dankzij deze voordelen heeft het glas-glas zonnepaneel van SOLARWATT een levensduur van meer dan 30 jaar. U profiteert van een maximale opbrengststabiliteit die met gebruikelijke zonnepanelen niet wordt bereikt.

Uw persoonlijke SOLARWATT adviseur informeert u graag over de mogelijkheden met betrekking tot het ontzorgen in het voortraject. Zo kunnen wij onder andere bestekken en opbrengstberekeningen voor u verzorgen en meedenken in verschillende dak oplossingen. SOLARWATT glas-glas zonnepanelen zijn snel en eenvoudig te monteren, of het nu verticaal of horizontaal worden geplaatst. De zonnepanelen zijn compatibel met alle gangbare montagesystemen en zijn zowel op de dakpannen te monteren als volledig geïntegreerd in het dakvlak als waterkerend geheel, waardoor er kosten bespaard kunnen worden door toepassen van minder dakpannen.

Onze SOLARWATT adviseur komt graag persoonlijk met u in gesprek om mee te denken naar oplossingen voor de beste bijdrage. Denk hierbij aan de verbetering van het milieulabel en het verhogen van het wooncomfort bij het renoveren of opwaarderen van uw woning of gebouw.

SOLARWATT

Een veilige investering

Solarwatt EnergyManager Closeup

Onze klanten zijn blij
met onze diensten.

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua.

CARRIÈRE

Werken met de zon bij Solarwatt.

Gemeten in jaren zijn we een vrij jong bedrijf in termen van traditie en Duitse techniek. Maar in de zoektocht naar oplossingen voor een ecologische energievoorziening zijn we tot op de dag van vandaag uitgegroeid tot de Europese marktleider.

PARTNER

Officieel partner van Solarwatt worden

Gemeten in jaren zijn we een vrij jong bedrijf in termen van traditie en Duitse techniek. Maar in de zoektocht naar oplossingen voor een ecologische energievoorziening zijn we tot op de dag van vandaag uitgegroeid tot de Europese marktleider.

SOLARWATT: betrouwbaarheid, kwaliteit en vakmanschap