Wil jij jouw steentje bijdragen

Wil jij jouw steentje bijdragen aan een beter milieu én wil je tegelijkertijd jouw huis in waarde laten stijgen? Dan zijn zonnepanelen een uitstekende keuze. Maar zonnepanelen schaf je natuurlijk vooral aan omdat je elke dag opnieuw geld wilt besparen. En dat kan. Met een optimaal ontwerp en de kwalitatief beste zonnepanelen, behaal jij het hoogste rendement. Belangrijk dus dat je de juiste keuzes maakt. Maar hoe doe je dat? En wat leveren zonnepanelen jou nu echt op?

Optimaal rendement met Solarwatt zonnepanelen

Het Duitse Solarwatt is Europese marktleider in glas-glas zonnepanelen en een van de grootste leveranciers van elektriciteitsopslag in de wereld. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige componenten die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, zodat we jou optimaal rendement kunnen bieden. Ook werken wij uitsluitend met gecertificeerde partijen en ervaren installateurs, zodat je zeker weet dat jouw zonne-energiesysteem juist wordt geïnstalleerd en de verschillende componenten perfect op elkaar zijn afgestemd.

Wat betekent rendement op je zonnepanelen?

De verhouding tussen je investering en de opbrengsten van je zonne-energiesysteem noemen we het rendement. Omdat een zonne-energiesysteem een langetermijninvestering is, is het van groot belang dat het rendement op lange termijn optimaal is.

Glas-folie en glas-glas zonnepanelen

Glas-folie zonnepanelen, zonnepanelen met een plastic achterzijde, laten op termijn vuil en vocht door. Glas-glas zonnepanelen, zonnepanelen met een glazen achterzijde, niet. Met glas-glas zonnepanelen, behaal je het hoogste rendement. De glas-glas zonnepanelen van SOLARWATT hebben een opbrengst die gegarandeerd 25% boven de industrienorm ligt. Hoe dat kan? De glas-glas zonnepanelen zijn stabiel én duurzaam. Doordat het glas de zonnecellen aan beide zijden perfect beschermt, gaat de opbrengst door de jaren heen nauwelijks achteruit. De zonnepanelen zijn hierdoor ook aanzienlijk beter bestand tegen alle belastingen en milieu-invloeden. Hierdoor neemt de levensduur toe, behaal jij het beste rendement én benut je de energie uit de zon optimaal.

Vermogensgaranties
Op de glas-glas zonnepanelen van SOLARWATT ontvang je 30 jaar all-in product- en vermogensgarantie. Dat houdt in dat je 30 jaar lang volledige garantie krijgt op het vermogen. Daalt het vermogen harder dan beloofd in de garantievoorwaarden? Dan heb je recht op een vervangend zonnepaneel. Zo behalen jouw zonnepanelen niet alleen in theorie hun rendement, maar ook in de praktijk.
Allrisk verzekering
Jouw zonnepanelen wil je zo goed mogelijk benutten. Maar onvoorziene gebeurtenissen in de toekomst, zoals een flinke hagelbui die voor schade zorgt, kortsluiting of diefstal, kunnen voor onzekerheid zorgen. Heb je SOLARWATT glas-glas zonnepanelen, dan profiteer je 5 jaar lang van gratis volledige dekking op het gehele zonne-energiesysteem. Dat houdt in dat de verzekeraar de prijs van een nieuw systeem én bijkomende kosten vergoedt bij een totaal verlies van jouw zonne-energiesysteem. Heb je deelschade en is je systeem nog te repareren, dan betaalt de verzekeraar de reparatiekosten. Ligt je zonne-energiesysteem stil door een defect? Of vallen de energieopbrengsten tegen? Ook dat is gedekt door de verzekering. De volledige dekking verleng je gemakkelijk voor een aantrekkelijk tarief naar een periode van 10 jaar. Zo zet je jouw minimale rendement voor 10 jaar vast.
Claimbaarheid van garanties

SOLARWATT produceert zonnepanelen in Duitsland. Daarmee garanderen we kwaliteit, een lage CO₂-uitstoot én Europese garanties. Want als Europese consument krijg je alleen garantie op Europese producten. Komen jouw zonnepanelen uit een fabriek uit bijvoorbeeld Azië, dan is de kans dus klein dat je bij een defect aanspraak kunt maken op de garantie. Binnen Europa is het (juridisch) veel eenvoudiger om jouw garantie te claimen.

Professioneel advies van jouw Solarwatt partner

Wij werken samen met professionele en ervaren installateurs bij jou in de buurt. Deze Solarwatt partners kunnen jou uitstekend adviseren over een zonne-energiesysteem dat bij jou past. Neem vandaag nog contact op met jouw gecertificeerde Solarwatt partner. De contactgegevens vind je in jouw persoonlijke bespaarplan. Nog geen persoonlijk bespaarplan? Doe nu de dakscan. Hiermee bereken je je besparing en vind je de Solarwatt partner in jouw regio..