fbpx

SOLARWATT All-risk Verzekering

Bij een totaal verlies van uw zonne-energiesysteem betaalt de verzekering de prijs van een nieuw systeem en vergoedt bovendien bijkomende kosten, zoals verpakkings- en montagekosten. In het geval van deelschade, dus als uw SOLARWATT zonne-energie en/of opslagsysteem nog te repareren is, neemt de verzekering de noodzakelijke reparatiekosten op zich.

Een topdekking over uw gehele zonne-energiesysteem, lees nu meer in onze speciale whitepaper

De keuze voor zonnepanelen van SOLARWATT is alvast de eerste verstandige keuze. Hiermee heeft u gekozen voor kwaliteit en weet u dat u topprestaties kunt verwachten gedurende de lange levensduur. Daarnaast kunt u rekenen op de lange product- en vermogensgaranties van de SOLARWATT zonnepanelen. Bij SOLARWATT glas-glas zonnepanelen zijn deze allebei van toepassing voor een periode van 30 jaar! Lees snel meer in deze speciale whitepaper. Laat uw gegevens achter >>

, SOLARWATT All-risk Verzekering

Wie is SOLARWATT

, SOLARWATT All-risk Verzekering
Al meer dan 25 jaar een toonaangevende Duitse fabrikant van zonne-energiesystemen en de Europese marktleider in glas-glas zonnepanelen. Kenmerken hiervan zijn de langere levensduur, extreme robuustheid en hoge rendementen. Decennia lange ervaring en de modernste productienormen zorgen voor topkwaliteit. Ook kennen onze zonnepanelen de laagste CO2 footprint.

Meer over SOLARWATT leest u hier »

 

Bereken je besparing