Haal het maximale uit je zonnepanelen met de Battery flex thuisbatterij

Ontdek de Battery flex

Zonne-energie opslaan met de Battery flex thuisbatterij 

Zonne-energie opslaan doe je zorgeloos met de SOLARWATT Battery flex. In samenwerking met BMW hebben wij een ijzersterke accu ontwikkeld, deze is voorzien van de beste batterijcellen uit de automotive industrie. Hierdoor kan je zonne-energie thuis opslaan om op een later moment te gebruiken. Dankzij de verschillende batterijmodules kunnen de capaciteit en prestaties volledig afgestemd worden op jouw behoeften.   

Dankzij de Battery flex zet je de prijs van elektriciteit zo veel mogelijk vast en ben je meer onafhankelijkheid van energieleveranciers. Bovendien zorgt de intelligente aansturing door de combinatie met de Energy Manager ervoor dat jij de regie neemt over jouw energiehuishouden. Jij prioriteert waar de opgewekte zonnestroom in huis wordt verbruikt.

Hans Zijlmans, Salesmanager Solarwatt Benelux

Zo zit je Battery flex thuisaccu in elkaar

TOPPACK 
De bovenste pack sluit de Batteryflex veilig af aan de bovenkant, zodat de thuisbatterij zowel binnen als buiten geplaatst kan worden. Hier wordt, net als in de middenpack, je energie tijdelijk opgeslagen.  

MIDDEN PACK  
De middelste packs bepalen, samen met de toppack, je capaciteit. Met meerdere midden packs kun je de capaciteit uitbreiden. Door het modulaire en uitbreidbare concept heb je nooit te veel opslagruimte en pas je de thuisaccu perfect aan op je persoonlijke behoeften. 

BASIS PACK   
Dit is de ruggengraat van je thuisaccu. De basis pack verbindt de thuisbatterij met het stroomnet van je huishouden. Het zorgt voor intelligente aansturing, veiligheid en koeling van de overige modules.  

Het hoogste rendement op jouw investering 

Met onze knowhow op het gebied van thuisopslag bieden we de allerbeste oplossing met het hoogste rendement op je investering. 

Meer over de Battery flex thuisaccu

Ontdek hiernaast de kenmerken van de SOLARWATT Battery flex thuisbatterij.

De Battery flex is modulair opgebouwd en daardoor heel flexibel. Afhankelijk van je energiebehoefte en het aantal zonnepanelen bouw je jouw ideale matrix van batterijmodules. Weet je nog niet hoeveel capaciteit nodig is in jouw situatie? Dan kan je ervoor kiezen om later uit te breiden als dat nodig is.  

De Battery flex is opgebouwd uit componenten van de hoogste kwaliteit. Hierdoor mag een lange levensduur worden verwacht, met daarbij horende topprestaties. Daarbij garandeert Solarwatt een bruikbare capaciteit na 10 jaar van minimaal 80%. De lange levensduur komt niet alleen door de hoge kwaliteit, maar wordt ook bevorderd door de intelligente sturing van de Battery flex Packs. Door de zelflerende software zijn de batterijcellen nooit onnodig lang voor 100% geladen, waardoor de batterijcellen minimale chemische stress ervaren en hierdoor veel langer meegaan en minder snel degraderen.

Veel apparaten vragen slechts voor een korte tijd stroom of hebben een hele hoge opstartstroom. Denk aan een inductiekookplaat, een koffiezetapparaat of strijkijzer. Bij stroomvraag van een apparaat zal de Battery flex binnen 0,35 seconde de maximale output leveren als dat nodig is. Een maximale output binnen zo’n korte tijd is uniek.  Hierdoor wordt in de praktijk ook zoveel mogelijk zonnestroom ipv stroom van het net gebruikt. 

Laat je gegevens achter als je meer wilt horen over de mogelijkheden en installatie van de SOLARWATT Battery flex.   

10 jaar garantie Battery flex

De 10 jaar fabrieksgarantie op de SOLARWATT Battery flex is alleen van toepassing, indien deze is geactiveerd door het product te registreren op onze website. Zonder productregistratie is enkel de wettelijke garantie van 2 jaar van toepassing.

De productregistratie is zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Tijdens het verzekeringsregistratieproces van glas-glas zonnepanelen en overige componenten kan de Battery flex direct geregistreerd worden voor de garantie. Dit doe je door simpelweg “Garantie Battery flex”, aan te klikken in dit formulier

 

Absolute zekerheid met de gratis allriskverzekering 

Met een gegarandeerde bruikbare capaciteit van minimaal 80% na 10 jaar, hoef je je geen zorgen te maken over de prestaties van de thuisbatterij. Gebeurt er onverhoopt toch iets met je Battery flex thuisaccu, dan ben je gratis allrisk verzekerd voor een periode van vijf jaar.  

Met de volledige dekking allriskverzekering ben je onder andere verzekerd voor:  

Benieuwd naar de mogelijkheden van een thuisbatterij?

Laat je gegevens achter als je meer wilt horen over de mogelijkheden en installatie van de Battery flex of lees hier meer over ons product.