Home > Over ons > Werken bij Solarwatt

Banen met een zonnige toekomst

Wil jij deel uitmaken van ons team bij Solarwatt Benelux en meewerken aan de toekomst van duurzame energie? Bekijk dan vandaag nog onze vacatures en ontdek hoe jij kunt bijdragen aan onze missie. Of solliciteer direct en word een belangrijke speler in de solar revolutie. Samen maken we het verschil!

WERKEN BIJ SOLARWATT

Waarom werken bij Solarwatt?

Streef jij naar een carrière met betekenis? Bij Solarwatt kun jij het voortouw nemen in de energietransitie van Nederland, België en Luxemburg. Ontdek hoe jij met jouw passie en vaardigheden kunt bijdragen aan een duurzamere toekomst. Word onderdeel van ons team en werk mee aan een betere wereld voor ons allemaal.

Openstaande vacatures

Op dit moment zijn er helaas geen vacatures binnen Solarwatt Benelux. Houd onze website in de gaten voor nieuwe vacatures.

VOORDELEN

Ontdek de voordelen van werken bij Solarwatt!

icon-worklifebalance-96-400x400
Werk-privé balans
icon-health-96-400x400
Gezondheid
icon-scaleup-96-400x400
Doorgroeimogelijkheden
icon-eco-96-635x635-635x635
Duurzaamheid
icon-piggybank-96-400x400
Compensatie
icon-bike-96-400x400
Mobiliteit
icon-devices-96-400x400
Apparaten

WERKEN BIJ SOLARWATT

Waarom werken bij Solarwatt? De leiding nemen in de energietransitie in Nederland, België en Luxemburg.

Bij Solarwatt willen we niet alleen dat je deel uitmaakt van de zonne-energie revolutie, we willen dat je helpt deze vorm te geven. Ontdek de nieuwste mogelijkheden bij Solarwatt Benelux en leer waarom we jouw hulp nodig hebben om een betere toekomst mogelijk te maken.

WERKEN BIJ SOLARWATT

Waarom werken bij Solarwatt? De leiding nemen in de energietransitie in Nederland, België en Luxemborg.

Bij Solarwatt willen we niet alleen dat je deel uitmaakt van de zonne-energie revolutie, we willen dat je helpt deze vorm te geven. Ontdek de nieuwste mogelijkheden bij Solarwatt Benelux en leer waarom we jouw hulp nodig hebben om een betere toekomst mogelijk te maken.

“Het zijn niet alleen de producten die Solarwatt bijzonder maken, maar ook de mensen die bij ons werken. Zij geven vorm aan onze open bedrijfscultuur. Word er onderdeel van en groei met ons mee!”

Alije Lila, Solarwatt HR Manager

SOLLICITEREN BIJ SOLARWATT

Onze sollicitatieprocedure.

n-icon-computer-96-400x400
1. Online solliciteren via onze website

Als je geïnteresseerd bent in een functie, dan kun je solliciteren via het sollicitatieformulier dat bij die vacature hoort. Je moet ook een paar vragen beantwoorden om te controleren of je aan de basisvereisten voldoet.

n-icon-openmail-96-400x400
2. Sollicitatiecontrole en selectieprocedure

Voldoe je aan de vereisten van de vacature? Dan worden je gegevens gedeeld met de HR manager en de manager van de juiste afdeling

n-icon-phone-96-400x400
3. Interview en selectieprocedure

Je wordt gebeld voor het maken van een afspraak op kantoor en daar krijg je een bevestiging van per mail.

n-icon-teamwork-96-400x400
4. Besluitvorming en feedback

Er vinden 2 gesprekken plaats, na beide gesprekken wordt er een besluit genomen en krijgen de kandidaten feedback;

Leer ons kennen.

Solarwatt is meer dan een fabrikant van zonnepanelen. Wij zijn de levenslange partner voor mensen die hun huis of bedrijf willen voorzien van schone energie – via zonnestroom, duurzame warmte en elektromobiliteit in één holistisch systeem. In Duitsland werken onze technische teams aan de verdere ontwikkeling van onze zonnepanelen en innovatieve oplossingen voor onze energiemanagement- en opslagsystemen. Na 30 jaar blijft Solarwatt groeien en in heel Europa in de voorhoede van de zonnetechnologie staan.

Ons deskundige team in Tiel heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt en is zijn activiteiten aan het opschalen, klaar om de behoeften van onze installatiepartners en huishoudelijke en commerciële partners in het hele land te ondersteunen. Onze hernieuwde energie komt voort uit het partnerschap dat we met onze klanten hebben, en we zijn er trots op hen te ondersteunen, niet alleen met producten van topkwaliteit, maar ook met ongeëvenaarde, professionele ondersteuning.

Video afspelen

Hoofdkantoor in Dresden, Duitsland.

Of het nu gaat om bedrijfsontwikkeling, kantooradministratie of een deel van onze technische of logistieke functies: We bouwen samen aan een succesvolle teamomgeving. Samenwerken aan het gemeenschappelijke doel om mensen te ondersteunen die zichzelf van schone energie willen voorzien.

Productie van glas-glas zonnepanelen in Dresden.

Voetprint
0
Medewerkers
0
Investeringen
0 Mio €
Vermogen
0 MWp

Wij willen de energietransitie tot stand brengen. Wanneer doet u met ons mee?

Alije Lila
HR Manager