Nieuws

juni 14, 2021
thuisbatterij battery flex solarwatt

Samenwerking met BMW Group uitgebreid bij doorontwikkeling uniek integraal systeem

Tiel, 9 juni 2021 – Voor het opwekken, managen en opslaan van duurzame energie heeft Solarwatt nu een uniek integraal systeem verder doorontwikkeld. Dit resulteert in […]
februari 8, 2021

Sneeuw op Zonnepanelen

Zonnepanelen zijn behoorlijk goed bestand tegen sneeuw, en ze zijn ook getest op de mate waarin sneeuwdruk kan worden weerstaan. Dit wordt uitgedrukt in Pascal. Wel zijn er tussen zonnepanelen grote verschillen hoeveel sneeuw ze kunnen weerstaan.
oktober 5, 2020

Resultatenonderzoek RIVM naar effecten branden zonnepanelen

Solarwatt kijkt vol vertrouwen uit naar resultatenonderzoek RIVM naar effecten branden zonnepanelen “MINDER KANS OP GEVOLGSCHADE BIJ GEBRUIK GLAS-GLAS-ZONNEPANELEN” Tiel, 5 oktober 2020 – Minister Wiebes […]
september 15, 2020

Solarwatt introduceert Vision 60M construct

Tiel, 10 september 2020 - De vraag naar zonnepanelen voor andere toepassingen dan op daken neemt toe. SOLARWATT speelt hierop in en introduceert nu de Vision 60M construct. Dit zonnepaneel is voorzien van 1B1 veiligheidsglas en is daardoor uitermate geschikt voor ‘bovenhoofdse’ toepassingen, zoals carports, veranda’s en gevels. Het paneel lijkt op een standaard glas-glas zonnepaneel en kan op eenzelfde manier verwerkt worden.
juli 9, 2020

Project uitgelicht: Maatwerkoplossing bij VVE Taddeusplein

Zoveel individuele wensen, zoveel individuele belangen. Dat geldt vaak voor een Vereniging van Eigenaren. Niettemin is VVE Judas Taddeusplein samen met Eco Solutions Nederland, erin geslaagd om te zorgen voor zonne-energie op maat met SOLARWATT glas-glas zonnepanelen. Hierbij is het gelukt om ondanks de grote groep bewoners met verschillende ideeën aan alle behoeften te voldoen.
april 30, 2020

Brandveiligheid van zonnepanelen: de verschillen zijn enorm

22 April 2020. Door het grote succes van zonne-energie in Nederland de afgelopen jaren, verschijnt er in de media in toenemende mate ook wel eens een bericht over een brandincident waarbij zonnepanelen zijn betrokken. Brandincidenten met zonnepanelen doen zich gelukkig weinig voor. Wel is het van groot belang dat bij de investering in een zonne-energiesysteem, de kans op brand niet wordt verhoogd. Het is daarom goed om ook naar de brandklasse van een zonnepaneel te kijken.