Een zonne-energiesysteem van Duitse topkwaliteit

Als enige Duitse zonne-energiesysteem aanbieder levert Solarwatt alles wat je nodig hebt om zelf energie te produceren. Onze glas-glas zonnepanelen worden in Duitsland ontwikkeld en wereldwijd geproduceerd. Onze zonnepanelen worden altijd met de hoge kwaliteitsnormen van Solarwatt geproduceerd. Daarmee kies je niet alleen voor Duitse topkwaliteit, maar ook voor goede garanties, lokale service en producten met een lage CO₂ footprint.

DUITSE KWALITEIT

Solarwatt producten van hoogwaardige Duitse kwaliteit

Als Duits bedrijf is kwaliteit onze kracht. Onze glas-glas zonnepanelen ontwikkelen we op het hoofdkantoor in Duitsland  en worden wereldwijd duurzaam geproduceerd. We ontwikkelen onze producten met de hoogste kwaliteitsstandaarden, zodat deze betrouwbaar zijn, lang meegaan en daarmee zorgen voor een hoog rendement op je investering. Een Solarwatt zonne-energiesysteem is van hoogwaardige Duitse kwaliteit en levert topprestaties.  

Solarwatt is voor bijna 100% in handen van Stefan Quandt, grootaandeelhouder van het eveneens Duitse BMW. Met BMW hebben we de perfecte technologie partner aan boord. Zo gebruiken we originele BMW-onderdelen die we samenbrengen in onze innovatieve oplossingen en is onze nieuwe thuisbatterij Battery Flex zelfs samen met BMW ontwikkeld. 

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Dresden in Duitsland. Daar hebben we een eigen testlaboratorium waar we onze zonnepanelen blootstellen aan de meest extreme testen. Door de hechte samenwerking met BMW hebben we ook een van de meest geautomatiseerde en innovatieve fabrieken ter wereld.

Solarwatt investeert volop in innovatie. In het SOLARWATT Technology Center in Duitsland werken we aan onderzoek en ontwikkeling gericht op lokale productie en toekomstbestendige zonne-energie oplossingen. Daarnaast is ons innovatieteam onderdeel van een samenwerking met twee topuniversiteiten aan de ‘’Future Campus for Innovation and Business’’ in Keulen-Hürth.  

De voordelen van een Duits bedrijf

Snelle, lokale service 

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Duitsland, maar ook in de rest van Europa hebben we lokale verkoopkantoren. Dit betekent dat we snelle en goede service kunnen leveren en dat er altijd service wordt verleend door een Nederlandse servicemedewerker wanneer dat nodig is.

Lage CO₂ footprint

Met de aanschaf van zonnepanelen draag je bij aan een duurzame wereld, maar ook op het gebied van productie en levering wil je een duurzame keuze maken. Onze zonnepanelen worden duurzaam geproduceerd. Hiermee is de uitstoot laag en hebben onze producten een lage CO₂ footprint.

Juridisch claimbare garantie 

Omdat Solarwatt een Duits bedrijf is, en dus onderdeel is van de EU, zijn de garanties juridisch gezien in de praktijk altijd te claimen.