Zonne-energiesysteem: onze totaaloplossing – Solarwatt

Zonne-energiesysteem van Solarwatt

Bij Solarwatt geloven we in de kracht van een totaaloplossing. We leveren niet alleen losse producten zoals zonnepanelen, energiemanagers en thuisbatterijen, maar we richten we ons op het hele systeem, van zonnepaneel tot stopcontact. We bieden een compleet geïntegreerd zonne-energiesysteem.  

ALLES PERFECT OP ELKAAR AFGESTEMD

Een compleet geïntegreerd zonne-energiesysteem

Als enige Duitse zonne-energiesysteem aanbieder levert Solarwatt alles wat je nodig hebt om zelf energie te produceren. Al onze producten worden gemaakt met als doel om deze te kunnen combineren tot een geïntegreerde totaaloplossing. Door onze krachten op het gebied van energieopwekking, energiemanagement en energieopslag te combineren, bieden we een compleet systeem met een maximale levensduur, maximale efficiëntie en maximale veiligheid. 

Naast de nieuwe generatie glas-glas zonnepanelen, hebben we de energiemanagementproducten Manager rail en Manager flex en de thuisaccu Battery flex. Deze oplossingen helpen je om zoveel mogelijk energie zelf te gebruiken en vervolgens thuis op te slaan in een accu. 

Glas-glas zonnepanelen met een hoge opbrengst en lange levensduur

Solarwatt glas-glas zonnepanelen zijn de nieuwste generatie zonnepanelen met een hoge opbrengst en lange levensduur. Onze glas-glas zonnepanelen zijn als beste getest en bestand tegen extreme weersomstandigheden. De kwaliteit van onze zonnepanelen zie je terug in de garantievoorwaarden. Bij de aanschaf van glas-glas zonnepanelen krijg je namelijk 30 jaar all-in garantie op product en vermogen én gratis een 5 jaar allrisk verzekering

De regie over jouw energie met de Manager flex

De Solarwatt Manager flex en Manager rail geven je perfect inzicht in jouw energiegebruik en helpen jouw eigen gebruik te optimaliseren door het aansturen van bijvoorbeeld een warmtepomp, boilervat of laadpunt voor een elektrische auto. Door het toepassen van slimme stekkers, kun je daarnaast andere apparaten aansturen op basis van de beschikbare opgewekte zonne-energie. Hierdoor kun je jouw energievraag beter afstemmen op de momenten waarop jouw zonnepanelen energie opwekken.  

Zelf energie opslaan met de Battery flex thuisaccu

De Battery flex thuisbatterij helpt je om de opgewekte zonne-energie die na het verdelen nog over is, thuis op te slaan om op een ander moment te gebruiken. Deze thuisaccu bestaat uit BMW-onderdelen en hebben we samen met BMW ontwikkeld. De batterij is klein, flexibel en slim. Met het modulaire concept kun je eenvoudig uitbreiden naar een grotere capaciteit en zijn de accu’s makkelijk in te passen, te repareren en te vervangen. 

Andere onderdelen van het geïntegreerde zonne-energiesysteem

De omvormer is een essentieel onderdeel binnen het zonne-energiesysteem die ervoor zorgt dat opgewekte energie wordt omgezet in bruikbare elektriciteit voor in huis. Daarnaast kunnen andere energiebesparende producten worden toegevoegd aan de geïntegreerde totaaloplossing. Denk aan een warmtepomp, laadpaal voor een elektrische auto of slimme stekkers. Alle Solarwatt producten werken goed samen met verschillende energiebesparende oplossingen. Zo werken de energiemanagers perfect samen met laadpalen.

Overtuig jezelf

Zonnepanelen, zonne-energieopslag en energiebeheer van één producent en daardoor perfect op elkaar afgestemd. Solarwatt is de toonaangevende leverancier voor holistisch ontworpen zonne-energiesystemen.