Volledige controle over je eigen energievoorziening met Solarwatt

Ontdek hoe jij kan verduurzamen

Vrijstaand huis met zonnepanelen

Bij Solarwatt geloven we in een toekomst waarin iedereen de controle heeft over zijn eigen energievoorziening. Het is onze missie om duurzame en efficiënte oplossingen te leveren voor zonne-energie, zowel voor bedrijven als particulieren. Daarom bieden wij hoogwaardige zonnepaneelsystemen die zijn ontworpen om maximaal rendement te leveren in combinatie met een slim energiemanagementsysteem en de Solarwatt Battery flex thuisbatterij.

Voordelen van onze complete energiesystemen

Bij Solarwatt geloven we in de kracht van een totaaloplossing. We leveren niet alleen losse producten zoals zonnepanelen, energiemanagers en thuisbatterijen, wij richten ons op het hele systeem, van zonnepaneel tot stopcontact. Ontdek de voordleen van ons compleet geïntegreerd zonne-energiesysteem:

Waarom kiezen voor Solarwatt?

Investeren in een zonne-energiesysteem doe je één keer, kies daarom verstandig. Solarwatt staat al 30 jaar voor kwaliteit, wij gebruiken alleen de beste materialen om onze zonnepanelen te produceren. Door te kiezen voor Solarwatt investeer je in de meest innovatieve en duurzame energietechnologieën die je helpen meer onafhankelijk te worden van externe energieleveranciers.

Wordt ook de baas over jouw energie en ontdek de voordelen van Solarwatt:

Dankzij een volledig geïntegreerd systeem is er een naadloze samenwerking mogelijk tussen onze zonnepanelen, de Battery Flex thuisbatterij en Solarwatt laadpaal. Hierdoor worden de efficiëntie en prestaties geoptimaliseerd. Alle Solarwatt onderdelen zijn ontworpen om perfect samen te werken, wat compatibiliteitsproblemen vermindert en het systeem eenvoudiger maakt om te installeren en te onderhouden.

Realiseer een zo efficiënt mogelijk energiegebruik door onze intelligente energiemanagementsystemen. Het Solarwatt energiemanagementsysteem optimaliseert het gebruik van zonne-energie, slaat overtollige energie op in de Battery Flex thuisaccu en gebruikt deze energie automatisch wanneer de vraag hoog is of wanneer er geen zon is. Dit vermindert het afhankelijk zijn van het elektriciteitsnet en verlaagt de energierekening aanzienlijk.

Ons energiesysteem kan eenvoudig worden uitgebreid of aangepast naarmate de energiebehoeften van het huishouden veranderen door bijvoorbeeld gezinsuitbreiding of de aanschaf van een laadpaal. Dit maakt het een duurzame investering die met de tijd meegroeit en waarmee je altijd voorbereid bent op de toekomst.

Veel van onze systemen worden geleverd met gebruiksvriendelijke apps of interfaces, waarmee gebruikers hun energieproductie, -opslag en -verbruik in realtime kunnen monitoren en beheren. Met behulp van onze eigen energiemanager, de Manager Flex, kan je alle systemen bovendien slim koppelen, waardoor jij de volledige controle over jouw energiehuishouding.

 

Het grote voordeel van een totaalsysteem van éen fabrikant is dat er ook één aanspreekpunt is voor jou als klant. Dit betekent een goede klantenservice, waarbij je persoonlijk te woord wordt gestaan. Op deze manier realiseren wij een snelle probleemoplossing en is er minder gedoe bij onderhoud of reparaties.

Solarwatt theuisbatterij

Verhoog je onafhankelijkheid met de Battery Flex thuisbatterij

In samenwerking met BMW hebben wij een ijzersterke thuisaccu ontwikkeld, waarmee je zelf opgewekte zonne-energie kunt opslaan. Door het gebruik van een thuisbatterij wordt de eigen consumptie van zonne-energie verhoogd tot ongeveer 80% en haal jij het maximale uit je zonnepanelen. In combinatie met een energiemanager zorgt een thuisbatterij bovendien voor een maximale onafhankelijkheid. Jij bepaalt zelf wat er met je zonne-energie gebeurt en bent zo veel mogelijk onafhankelijk van zowel energieleveranciers als veranderende regelgeving. 

Producten om trots op te zijn

Ontdek onze Solarwatt producten

Als een van de grootste leveranciers van totaaloplossingen voor zonne-energie leveren wij alles wat je nodig hebt om zelf energie te produceren. Al onze producten worden gemaakt met als doel om deze te kunnen combineren tot een geïntegreerde totaaloplossing. Door onze krachten op het gebied van energieopwekking, energiemanagement en energieopslag te combineren, bieden we een compleet systeem met een maximale levensduur, maximale efficiëntie en maximale veiligheid.

Zonnepanelen
Met onze zonnepanelen kan je generaties lang elektriciteit opwekken, want we garanderen jou en je kinderen een betrouwbaar hoog rendement.

Energieopslag
Met de Solarwatt Battery flex vergroot je jouw onafhankelijkheid van energieleveranciers door het opslaan van zelfopgewekte zonne-energie. Zo voorzie je jouw huishouden op elk gewenst moment van schone energie, zelfs ’s avonds.

Energiebeheer
De Solarwatt Manager Flex is het brein van het Solarwatt systeem, dat alle verbruikers aanstuurt en jouw zonne-energie zo efficiënt mogelijk gebruikt. Met de Manager Flex kan je jouw energieproductie, -opslag en -verbruik in realtime monitoren en beheren, waardoor jij de controle hebt over jouw energiehuishouding.

Elektromobiliteit
Samen met de SOLARWATT Manager flex laadt de Solarwatt Wallbox flexibel en efficiënt op. Dit betekent dat je een elektrisch voertuig zo voordelig mogelijk kunt opladen en zelden tegen betaling gebruik hoeft te maken van openbare laadstations. De Solarwatt Manager Flex werk daarnaast ook met andere laadpaal fabrikanten samen waaronder Webasto en Alfen.

Schone warmte
Ons intelligente energiebeheersysteem levert overtollige zonne-energie aan de warmtepomp. Hierdoor kun je tot 50% van de elektriciteitsbehoefte van de warmtepomp dekken. Je verlaagt hiermee niet alleen de kosten voor verwarming en warm water, maar ook je CO2-uitstoot.

Maak de overstap naar Solarwatt

Onze zonnepanelen zijn niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Met Solarwatt zonnepanelen bespaar je vanaf dag één op je energierekening en krijg jij de controle over jouw energievoorziening. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie: