Glas-folie zonnepanelen van Solarwatt

zonnepanelen solarwatt en icoon

Top prestaties. Top investering.

Naast glas-glas zonnepanelen heeft Solarwatt ook glas-folie zonnepanelen in het assortiment. Onze glas-folie zonnepanelen classic style en classic pure zijn betaalbare zonnepanelen van goede kwaliteit. De zonnepanelen worden uitgebreid getest onder verschillende omstandigheden om optimale prestaties te garanderen.

Wat zijn glas-folie zonnepanelen?

Zonnepanelen bestaan uit meerdere lagen. Bij glas-glas zonnepanelen zijn de zonnecellen ingesloten tussen twee lagen glas. Bij traditionele glas-folie zonnepanelen bestaat de voorkant uit glas en is de achterkant gemaakt van kunststof. Folie is goedkoper dan glas, maar beschermt de zonnecellen minder goed en heeft een kortere levensduur. Dat zorgt voor minder opbrengst op de lange termijn. Er wordt vaak gekozen voor de classic glas-folie zonnepanelen als men wil investeren in zonnepanelen, maar het aanschafbedrag zo laag mogelijk moet zijn. 

Waar koop ik glas-folie zonnepanelen?

Voor advies en/of een vrijblijvende offerte kun je terecht bij een van onze Solarwatt partners. We hebben een uitgebreid partnernetwerk in Nederland dus er is altijd een betrouwbare installateur bij jou in de buurt.

SOLARWATT Panel Classic AM - style

De Solarwatt classic style onderscheidt zich door het mooie design. De voorkant van het paneel heeft volledig zwarte zonnecellen die beschermd zijn door gehard zonneglas met een anti-reflecterende coating. De zwarte folie op de achterkant van het paneel en de onzichtbare interconnectiestrips aan de uiteinden, zorgen voor een egaal zwart vlak dat opgaat in de achtergrond.  

SOLARWATT Panel Classic AM - pure

De Solarwatt classic pure levert optimale prestaties. De ‘’half-cut’’ zonnecellen in dit paneel zorgen voor minder warmte in de zonnecel, waardoor verlies van zonne-energie wordt geminimaliseerd. De witte folie aan de achterkant van het paneel zorgt voor meer reflectie van zonlicht op de zonnecel, wat een positief effect heeft op het vermogen. Het vermogen per vierkante meter is hierdoor iets hoger dan bij de classic style. 

SOLARWATT Panel Classic AM: glas-folie zonnepaneel

  1. Lage investering, optimale terugverdientijd
  2. Goede prijs-kwaliteitverhouding
  3. Uitgebreid getest op onder andere bestendigheid tegen vroegtijdige degradatie door PID en LeTID
  4. Hoge betrouwbaarheid en mooie vormgeving
  5. Productgarantie van 20 jaar en vermogensgarantie van 25 jaar
  6. Solarwatt Panel Classic AM panelen zijn nu ook beschikbaar met TOPCon
  7.  

Bewezen geschikt en getest voor toepassingen:

Ga je liever voor het hoogste rendement op je investering en een gratis allrisk verzekering?

Kies dan voor Solarwatt glas-glas zonnepanelen.