Jubileumfeest Solarwatt & opening nieuw pand Tiel

PFAS in glas-folie zonnepanelen
september 15, 2023
”Investeren in zonne-energie levert in elk scenario geld op”
maart 7, 2024
PFAS in glas-folie zonnepanelen
september 15, 2023
”Investeren in zonne-energie levert in elk scenario geld op”
maart 7, 2024

Vorige week was het dubbel feest voor Solarwatt. Niet alleen vanwege het 30-jarige bestaan (waarvan 12,5 jaar in Tiel), maar ook door de officiële opening van ons gloednieuwe pand aan de Morsestraat. 

Opening nieuw pand in Tiel

Vanwege de aanhoudende groei is Solarwatt verhuisd naar een nieuw en groter pand in Tiel. Met meer dan 9000m2 opslagruimte en 1000m2 kantoorruimte is dit een flinke upgrade.

Met het nieuwe pand aan de Morsestraat 25 is Solarwatt klaar voor de toekomst en kunnen we nóg meer verschil maken in de energie revolutie. Reden genoeg om voor de partners en aandeelhouders een kijkje te komen nemen op de het jubileumfeest, waaronder BMW.

Jubileumfeest

Op deze feestelijke dag kwam niemand minder dan Astronaut Dr. André Kuipers spreken over zijn visie op menselijk gebruik van de aarde en klimaatverandering. Hierna werden er onder het genot van streetfood en culinaire hoogstandjes herinneringen opgehaald en volop genetwerkt. Inclusief mooie terugblikken met Solarwatt partners over samen groeien en bewust kiezen voor kwaliteit.

Managing director Michiel: ‘’Het event was prachtig, het was een genoegen om zoveel geweldige medewerkers en gewaardeerde klanten te verwelkom. Onze toewijding, inzet en onze werknemers zijn de belangrijkste drijfveren van dit succes geweest.’’

Algemeen directeur Erik de Leeuw vult aan: ‘Tijdens ons jubileumevent hadden we het genoegen om enkele relaties te mogen interviewen en te horen over de ervaringen met SolarWatt. De verhalen en anekdotes die werden gedeeld, waren inspirerend en hartverwarmend. Ze benadrukten hoe wij samen zijn gegroeid en hoe onze producten hebben bijgedragen aan de energietransitie.”