Beurs Solar Solutions 2015

SOLARWATT garandeert investering
februari 19, 2015
Samenwerking Solarwatt & BMW-i
april 14, 2015

Primeur voor SOLARWATT met nieuwste hoog-rendementzonnepanelen tijdens Solar Solutions 2015

Duitse pionier onderscheidt zich met innovatieve PERC-technologie op grootste zonne-energievakbeurs Benelux. Op 15 en 16 april 2015 presenteert SOLARWATT tijdens Solar Solution 2015 de nieuwste generatie glas-glaspanelen met PERC-technologie. Ook demonstreert SOLARWATT in samenwerking met BMWi oplossingen voor combinaties van zonnestroom, energiemanagement en elektrische mobiliteit. SOLARWATT komt zo tegemoet aan de lifestyletrend van zuiniger energiebeheer.

Uniek in Nederland: nieuwste generatie zonnepanelen
Als producent van zonne-energiesystemen voor daken was het SOLARWATT, die als eerste leverancier de nieuwste generatie (volledig) glazen zonnepanelen introduceerde, inclusief dertig jaar vermogens- en fabrieksgarantie. De panelen zijn uniek op de Nederlandse markt en bestaan – in tegenstelling tot traditionele panelen – volledig uit glas. Gevolg: de glas-glaspanelen zijn beter bestand tegen extreme weersomstandigheden en gaan langer mee. De nieuwste generatie zonnepanelen van SOLARWATT levert zo een hogere opbrengst van 25 procent en kent een 33 procent langere levensduur.

Hoger rendement én esthetisch verantwoord
De meest recente generatie glas-glaspanelen van SOLARWATT beschikt nu ook over de nieuwste PERC-technologie (Passivated Emitter Rear Contact) en heeft een vermogen tussen de 270 en 280 WP (Wattpeak). De zonnepanelen met PERC hebben, naast de standaardvoordelen van glas-glaspanelen, nog een aantal pluspunten. Dankzij de PERC-cellen, die beter werken bij lage lichtniveaus en minder snel degraderen dan standaardcellen, leveren de panelen meer kWh per WP. Dit zorgt voor meer WP per vierkante meter en dus een hoger rendement. De M-Style PERC-zonnepanelen hebben bovendien de laagste degradatie op cel- en paneelniveau. De panelen zijn zeer esthetisch dankzij de zwarte kleur en gebruikers krijgen dertig jaar product- en vermogensgarantie.

Elektrisch rijden met zelfopgewekte energie
Naast de glas-glas panelen demonstreert SOLARWATT op de beurs, in samenwerking met BMWi, oplossingen voor een perfecte combinatie van zonnestroom, energiemanagement en elektrische mobiliteit. Aan de basis van al deze systemen liggen de hoogwaardige zonnepanelen van SOLARWATT. Bezoekers van Solar Solutions 2015 kunnen tevens de BMWi 8 bewonderen en de voordelen ontdekken van het opwekken van eigen energie in combinatie met elektrisch rijden.

Grootste zonne-energievakbeurs van de Benelux
Als grootste zonne-energievakbeurs van de Benelux trekt Solar Solutions jaarlijks zo’n 120 exposanten uit elf verschillende landen. Van zonnepanelen tot en met zonneboilers, montagematerialen en opslagsystemen: bezoekers van de beurs kunnen proeven van de nieuwste technieken en producten binnen de dynamische zonne-energiesector.

Op woensdag 15 april 2015 houdt Erik de Leeuw, commercieel directeur SOLARWATT Benelux, een praatje  over de kwaliteit en levensduur van zonnepanelen. De Leeuw: “Bij zonnepanelen bestaat vaak onduidelijkheid over de afkomst en productie, en over de certificatie van materialen. Belangrijk is, dat er sprake is van zoveel mogelijk kilowattuur. Wij vertellen kopers hoe zij dit kunnen beoordelen en controleren, hoe de kwaliteit van zonnepanelen wordt bepaald en wat de verschillen zijn.”

Geïnteresseerden zijn van harte welkom in stand B8 voor meer informatie over de nieuwe producten van SOLARWATT. Gratis toegangskaarten (t.w.v. 45 euro p.p.) zijn te bestellen via een speciale invitatiecode.