EuPD Research uitgeroepen tot Top Brand PV

Tilburgse huurders kiezen massaal zonnepanelen dankzij uniek plan van aanpak
februari 3, 2017
De energievoorziening van de toekomst
maart 7, 2017
Tilburgse huurders kiezen massaal zonnepanelen dankzij uniek plan van aanpak
februari 3, 2017
De energievoorziening van de toekomst
maart 7, 2017

SOLARWATT, de Duitse pionier op het gebied van zonne-energieopwekking en -opslag, is als topmerk in zonne-energie aangemerkt door EuPD, het gerenommeerde bureau voor economisch en marktonderzoek. In Europa en in het bijzonder Duitsland, Frankrijk en Nederland, kregen de zonnepanelen van SOLARWATT het predicaat Top Brand Photovoltaic 2017. Voor de MyReserve-thuisaccu werd SOLARWATT uitgeroepen tot Top Brand Photovoltaic Storage 2017. EuPD Research ondervroeg voor zijn Global PV InstallerMonitor 2016/2017-onderzoek meer dan zeshonderd installateurs in Europa en honderd vaklieden in Australië. SOLARWATT scoorde opnieuw bovengemiddeld in de categorieën merkbekendheid, aanbeveling en distributie.

“We zijn bijzonder verheugd met deze positieve waardering, omdat die rechtstreeks van de installateurs afkomstig is”, zegt Erik de Leeuw, directeur van SOLARWATT Benelux. “De directe verkoop vormt al jarenlang ons belangrijkste distributiekanaal en is cruciaal voor het succes van onze onderneming. De mening van mensen uit het veld ligt ons daarom na aan het hart.”

De resultaten van het Global PV InstallerMonitor 2016/2017-onderzoek geven aan dat de groeiende internationale aanwezigheid van het bedrijf uit Duitsland steeds meer zijn vruchten afwerpt. In Nederland is SOLARWATT marktleider in het residentiële segment met de nieuwe generatie glas-glas zonnepanelen.