Nieuw in BIM: Revit family

Beoordeling Solarwatt zeer goed
september 2, 2015
SOLARWATT receives the 2016 German Design Award for MyReserve and Energy Portal
november 16, 2015
Beoordeling Solarwatt zeer goed
september 2, 2015
SOLARWATT receives the 2016 German Design Award for MyReserve and Energy Portal
november 16, 2015

BIM
Momenteel maakt BIM (Building Information Modelling) een enorme groei door in de bouwwereld. Aannemers, architecten, constructeurs en installateurs modelleren de bouwwerken gezamenlijk om faalkosten te reduceren en bouwtijden te verkorten. Daar waar vroeger 2D getekend werd, wordt nu 3d gemodelleerd. Deze modellen bestaan uit meer dan alleen tekenenwerk, ze zijn gevuld met informatie die van ontwerp tot oplevering en zelfs onderhoud van toepassing zijn.

Solarwatt ontzorgt
Om onze klanten van dienst te zijn levert Solarwatt als eerste zonnepanelenleverancier haar producten aan in BIM. Dit maakt het in de ontwerpfase eenvoudig om voor deze producten te kiezen. De belangrijkste elementen zijn in het model verwerkt. Je moet denken aan vermogen, maatvoering, omvormers en zelfs de bijbehorende bestektekst.

Easy-In
Het eerste product dat we hebben laten uitwerken is ons eigen indak-systeem. Deze “Easy-In” is een vervanging van de bestaande dakbedekking op een schuin dak. In het 3d-ontwerp wordt zelfs al bij de keuze voor de Easy-In de getekende dakbedekking (pannen, leien, etc.) verwijderd.

Wil je meer weten over de Easy-In klik hier: Solarwatt.nl/easy-in-system