SOLARWATT en Bosch Power Tec

Samenwerking Solarwatt & BMW-i
april 14, 2015
SOLARWATT lanceert thuisaccu
mei 1, 2015
Samenwerking Solarwatt & BMW-i
april 14, 2015
SOLARWATT lanceert thuisaccu
mei 1, 2015

SOLARWATT en Bosch Power Tec slaan handen ineen

Samenwerking vormt ideale match voor gebruikers van slimme energie. SOLARWATT Benelux, pionier in zonne-energie en ontwikkelaar van zonnepanelen, slaat de handen ineen met Bosch Power Tec, de toonaangevende leverancier van technologieën en services in de automotive-, energie-, industrie- en consumentengoederensectoren. Michiel van Schalkwijk, algemeen directeur van SOLARWATT, en Jürgen Schwarz, Sales Director bij Bosch, bezegelden de samenwerking met een handdruk tijdens de Solarsolutions Expo in Haarlem.

SOLARWATT, met zijn hoogwaardige zonnepanelen en intelligente energiesystemen, richt zich op zowel de particuliere als de zakelijke markt. Bosch ontwikkelt en verkoopt elektronische powercomponenten voor groene energie. Dankzij innovatieve oplossingen voor decentrale energiesystemen en een brede variëteit van opslagtechnologieën maken Bosch-klanten optimaal gebruik van groene energie. Bosch levert klanten onder andere geavanceerde zonne-energieomvormers met inverter-technologie en nieuwe features als een touchless RFID-technologie en een nieuwe communicatie-infrastructuur: de e.world voor een nog hoger rendement.

De samenwerking tussen SOLARWATT en Bosch is een ideale combinatie, aldus Michiel van Schalkwijk: “SOLARWATT en Bosch zijn continu bezig hun klanten kwalitatief goede en geavanceerde technologische oplossingen te bieden voor duurzame en goedkope energie. Deze samenwerking is volgens ons ook voor onze klanten een perfecte match.”

Over Bosch Power Tec

Bosch Power Tec GmbH is een dochteronderneming van Robert Bosch GmbH en werd in januari 2011 opgericht. Het bedrijf richt zich op de ontwikkeling en verkoop van elektronische powercomponenten voor groene energie. Tot het portfolio behoren efficiënte zonne-energieomvormers, prefab omvormingsstations, systeemmanagementoplossingen en revolutionaire opslagtechnologieën voor elektriciteit. Uitgebreide service en onderhoudscontracten voor elk product zijn kenmerkend voor Bosch Power Tec.