De nieuwe generatie zonnepanelen 'made in Germany'

SOLARWATT
Volledige Dekking
is een verzekering voor extra dekking bovenop de SOLARWATT productgarantie en vermogensgarantie. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over onvoorziene gebeurtenissen in de toekomst. Uw rendement is verzekerd!

, SOLARWATT volledige dekking

ALL-RISK VERZEKERING: In het geval van schade zorgen wij dat alles weer goed komt. Ja, alles!
Bij een totaal verlies van uw zonne-energiesysteem betaalt de verzekering de prijs van een nieuw systeem en vergoedt bovendien bijkomende kosten, zoals verpakkings- en montagekosten. In het geval van deelschade, dus als uw SOLARWATT zonne-energie en/of opslagsysteem nog te repareren is, neemt de verzekering de noodzakelijke reparatiekosten op zich.

Deze all-risk verzekering biedt een topdekking over uw gehele SOLARWATT zonne-energiesysteem

, SOLARWATT volledige dekking All-risk

, SOLARWATT volledige dekking In geval van diefstal

, SOLARWATT volledige dekking In geval van de meest uiteenlopende schades

, SOLARWATT volledige dekking In geval van gemiste opbrengsten

, SOLARWATT volledige dekking In geval van tegenvallende prestaties

, SOLARWATT volledige dekking Dekking tot €100.000,00

Voorbeelden van gedekte oorzaken van schade

, SOLARWATT volledige dekking

SOLARWATT Volledige Dekking allrisk verzekering is een product van verzekeraar ErgoDe SOLARWATT Volledige Dekking allrisk verzekering is een product van verzekeraar Ergo en wordt door AON aangeboden. Hierdoor is uw verzekering extern ondergebracht en daarmee extra beschermd.

Meerwaarde SOLARWATT Volledige Dekking verzekering t.o.v. een opstalverzekering

SOLARWATT Volledige Dekking Opstalverzekering
Gemiste opbrengsten ten gevolge van schade of verlies zijn gedekt , SOLARWATT volledige dekking , SOLARWATT volledige dekking, SOLARWATT volledige dekking
De prestaties van het zonne-energiesysteem vallen lager uit dan berekend , SOLARWATT volledige dekking, SOLARWATT volledige dekking, SOLARWATT volledige dekking
Gevolgen van microcracks , SOLARWATT volledige dekking, SOLARWATT volledige dekking, SOLARWATT volledige dekking
Nagelvaste verbinding van zonnepanelen geen eis voor dekking verzekering , SOLARWATT volledige dekking, SOLARWATT volledige dekking, SOLARWATT volledige dekking
Diefstal zonder braakschade valt onder de dekking , SOLARWATT volledige dekking, SOLARWATT volledige dekking, SOLARWATT volledige dekking
Vandalisme valt onder de dekking , SOLARWATT volledige dekking, SOLARWATT volledige dekking, SOLARWATT volledige dekking
Zowel blikseminslag, hagelschade, zware stormen als natuurrampen zijn gedekt , SOLARWATT volledige dekking, SOLARWATT volledige dekking, SOLARWATT volledige dekking
Het zonne-energiesysteem kan gratis meeverzekerd worden , SOLARWATT volledige dekking, SOLARWATT volledige dekking, SOLARWATT volledige dekking
De verzekerde waarde is gelijk aan de nieuwwaarde. Eventuele transport- en herstelkosten zijn ook gedekt , SOLARWATT volledige dekking, SOLARWATT volledige dekking, SOLARWATT volledige dekking

Kiest u voor een dekking van 5 of 10 jaar?

De verzekeringsdekking begint op de dag dat uw professionele installateur het SOLARWATT zonne-energiesysteem voor het eerst opstart. De bijdrage voor de Volledige Dekking is gedurende de eerste vijf jaar voor rekening van SOLARWATT.

Het is natuurlijk verstandig om het rendement uit uw zonne-energie investering voor een langere termijn zeker te stellen, in ieder geval gedurende de terugverdientijd. Het is daarom mogelijk om voor een aantrekkelijk tarief de SOLARWATT Volledige Dekking te verlengen naar een periode van 10 jaar. Uw minimale rendement zet u hiermee voor 10 jaar vast!

SOLARWATT
Volledige Dekking
5 jaar
SOLARWATT
Volledige Dekking
10 jaar
Productieverlies verzekering , SOLARWATT volledige dekking, SOLARWATT volledige dekking
Minder opbrengst verzekering, SOLARWATT volledige dekking, SOLARWATT volledige dekking
All-risk verzekering, SOLARWATT volledige dekking, SOLARWATT volledige dekking
Dekking gedurende terugverdientijd, SOLARWATT volledige dekking, SOLARWATT volledige dekking
Totaalbedrag , SOLARWATT volledige dekkingGratis€484
Totale looptijd5 jaar10 jaar
 Registreer 5 jaarRegistreer 10 jaar

Kies voor SOLARWATT Volledige Dekking

De keuze voor zonnepanelen van SOLARWATT is alvast de eerste verstandige keuze. Hiermee heeft u gekozen voor kwaliteit en weet u dat u topprestaties kunt verwachten gedurende de lange levensduur. Daarnaast kunt u rekenen op de lange product- en vermogensgaranties van de SOLARWATT zonnepanelen. Bij SOLARWATT glas-glas zonnepanelen zijn deze allebei van toepassing voor een periode van 30 jaar!

Ondanks de hoge kwaliteit en uitstekende garanties, kunnen er zich altijd onverhoopte situaties voordoen, die niet zijn gedekt. Denk hierbij aan diefstal, vandalisme, schade door hagel en bliksem of bijvoorbeeld brand. U wilt dan niet voor verrassingen komen te staan en vervolgens tegen hoge kosten aanlopen, welke ook niet zijn gedekt door een opstalverzekering of inboedelverzekering.

SOLARWATT Volledige Dekking biedt dekking in alle bovenstaande voorbeelden, waarbij ook de gemiste opbrengsten uit de zonnepanelen en alle benodigde herstelwerkzaamheden worden gedekt, inclusief de transportkosten.

Daarnaast is door SOLARWATT Volledige Dekking, de beloofde energieopbrengst gedekt. Indien de opbrengst lager is dan 90% van toegezegde opbrengst, kunt u aanspraak maken op de verzekering.

Met de SOLARWATT Volledige Dekking bent u verzekerd van een vergoeding voor verloren gegane stroomopbrengsten indien uw zonne-energiesysteem als gevolg van schade niet goed kan functioneren, bijv. door diefstal van belangrijke onderdelen of beschadiging van de installatie. Uitkering van misgelopen energie-opbrengsten, wordt uitgekeerd voor maximaal een jaar, vanaf de derde dag.

Met de aanschaf van uw SOLARWATT zonnepanelen, rekent u op een hoog rendement. Om er zeker van te zijn dat u in de praktijk ook een hoog rendement gaat behalen, ongeacht onvoorziene situaties, biedt SOLARWATT de SOLARWATT Volledige Dekking. Alleen dan kunt u uw investering echt zekerstellen en uitgaan van het hoge rendement waar u op rekent. U heeft daarbij de mogelijkheid om de verzekering te verlengen van 5 naar 10 jaar, waarmee u uw rendement nog langer kunt vastzetten.

De terugverdientijd van een zonne-energiesysteem ligt doorgaans tussen de 5 en 10 jaar. Door SOLARWATT Volledige Dekking te verlengen naar 10 jaar, verzekerd u zich van een goed werkend systeem binnen deze periode, doordat negatieve effecten van noodlottige situaties en 90% van de toegezegde energieopbrengst zijn verzekerd. U zult uw zonne-energiesysteem door de verlenging in ieder geval altijd terugverdienen. Dat staat vast.

Zonnepanelen vallen doorgaans ook onder de dekking van de opstalverzekering. Dit is vaak afhankelijk van een aantal voorwaarden en ook de mate van dekking is vaak niet toereikend om u volledig schadeloos te stellen in geval van schade.

Indien 90% van de in de opbrengstprognose voorspelde jaarlijkse energieopbrengst als gevolg van bijvoorbeeld een lagere blootstelling aan zonlicht onder het verwachte niveau blijft, profiteert u van de in de SOLARWATT Volledige Dekking opgenomen Minder Opbrengst verzekering. De verzekering dekt in dit geval het verschil tussen de gegarandeerde en de werkelijke jaarproductie – dat is tot 50% van de verwachte jaarlijkse energieopbrengst!*

Kies voor zekerheid

De gemiste stroomproductie van de zonnepanelen door schade of diefstal is ook gedekt door de SOLARWATT Volledige Dekking verzekering tot maximaal 12 maanden. Kiest u voor zekerheid, dan kiest u voor SOLARWATT Volledige Dekking!


* Deze webpagina dient uitsluitend ter informatie. De enige informatie die bindend is, is de informatie die u samen met uw verzekeringspolis heeft ontvangen over de dekking van de verzekering, klantinformatie en informatie over wat u moet doen in geval van verlies of schade. Voor Italië gelden bijzondere voorwaarden: voor daksystemen tot 20 kWp nominaal vermogen.